2014-10-28 22:46:34
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΟΥΕΛ!
Ούτε μία εβδομάδα μετά την αποδέσμευσή του απ' τους Ρόκετς ο Τζος Πάουελ αποφάσισε την... στροφή στην προπονητική και οδεύει προς μέλος του τμήματος ανάπτυξης των ψηλών της ομάδας!

Ο 31χρονος πρώην σέντερ του Ολυμπιακού δεν είχε εγγυημένο συμβόλαιο ($1.300.000) και οι Ρόκετς των επίσης πρώην παικτών του Ολυμπιακού, Παπανικολάου, Μπέβερλι και Ντόρσεϊ, τον αποδέσμευσαν στις 23/10, θέλοντας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει να τα μειώσουν στον επιτρεπόμενο αριθμό των 15 μέχρι την έναρξη της κανονικής περιόδου. Αλλά η επόμενη επιλογή του δεν αναμένεται να τον βρει με αγωνιστική εμφάνιση.

Ο δις Πρωταθλητής με τους Λέικερς (2009 & 2010) και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό δεν αποχώρησε απ' τους Ρόκετς και σχεδιάζει την ενσωμάτωσή του στο επιτελείο τους στη θέση του προπονητή των ψηλών τους!

«Ήρθε κι έκατσε. Ποτέ δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Θεού. Μία πόρτα κλείνει κι άλλη μία ανοίγει. Ο κόουτς ΜακΧέιλ είναι υπομονετικός μαζί μου. Όλοι έχουν υπάρχει πραγματικά συνεργάσιμοι και με βοηθούν στη διαδικασία της μετάβασης. Ανυπομονώ ν' ανοίξω ένα νέο κεφάλιο και ν' αρχίσω μία συναρπαστική ευκαιρία» είπε.

«Αξιολογεί τα επόμενα βήματα της καριέρας του. Θεωρούμε πως θα 'ταν ένας φανταστικός προπονητής, αν επιλέξει αυτή τη διαδρομή» πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής της ομάδος, Ντάριλ Μόρεϊ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ