2014-10-29 11:07:56
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΚΑΙ... ΜΗΝΥΜΑ ΡΑΚΟΤΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟΥΣ DELIJE!
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζονται για ένα ακόμα... πάρτι στην Kombank Arena κόντρα στη Βαλένθια (30/10, 21:30) και ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς μίλησε για την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.

Ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή του στο TOP-16 της Euroleague με ''σύμμαχο'' την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Σέρβοι, σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Zvezda στη διοργάνωση.

Η Kombank Arena του Βελιγραδίου υποδέχεται αυτή την εβδομάδα τη Βαλένθια (30/10, 21:30) ενώ ο βετεράνος σταρ του Ερυθρού Αστέρα και της εθνικής Σερβίας, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς έστειλε το... μήνυμά του στους ''delije''.

''Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι μοναδική στην Ευρώπη! Δίνουν τρομερή ώθηση στα παιχνίδια της ομάδας. Το μήνυμά μου προς τους οπαδούς της ομάδας είναι να έλθουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Euroleague και να τα απολαύσουν, αφού είναι πραγματικά ένα προνόμιο να συμμετέχεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση''.


Εν συνεχεία, ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς αναφέρθηκε στον 21χρονο κάπτεν του Ερυθρού Αστέρα, Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος έχει… ωριμάσει πριν την ώρα του. ''Είμαι χαρούμενος για τον Λούκα. Παίζει πολύ καλά, δείχνει το ταλέντο του κι ελπίζω να πραγματοποιήσει καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον. Όλη η ομάδα βγάζει πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο''.

Ο Ρακότσεβιτς ρωτήθηκε για τον πρώην προπονητή του και νυν κόουτς της Βαλένθια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. ''Τον εκτιμώ πολύ, είναι ειλικρινής προς τους παίκτες του και σπουδαίος άνθρωπος. Η Βαλένθια αναγεννήθηκε από τη στιγμή που ανέλαβε ο κόουτς Περάσοβιτς''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ