2014-10-29 12:14:28
Φωτογραφία για Παίζει… με τα νεύρα των επενδυτών η αγορά
«ΠΑΙΧΝΙΔΙ στην κόψη του ξυραφιού» είναι ο χαρακτηρισμός που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα που διαμορφώνεται στο Ελληνικό Χρηματιστήριο  Όπου μετά από ένα ανοδικό ξεκίνημα στο ταμπλό των Παραγώγων το οποίο μεταφέρθηκε και στην spot αγορά, ακολούθησε «άδειασμα» και εν συνεχεία νέα ανοδική αντίδραση που είχε ως αποτέλεσμα δεύτερες σκέψεις από όσους σκόπευαν να ποντάρουν στο short σενάριο.

Είναι προφανές πως οι επενδυτές μετά και την «ψυχρολουσία» της περασμένης Δευτέρας δύσκολα θα πιστέψουν την όποια ανοδική κίνηση που θα εξελιχθεί από δω και περά, ενώ τα αντανακλαστικά θα παραμείνουν ευαίσθητα δεδομένου πως εκτός από το ζήτημα των τραπεζικών μετοχών, βρισκόμαστε και στο τέλος της χρονιάς.

Σε τεχνικό επίπεδο οι άνθρωποι των διαγραμμάτων, θεωρούν πως ο 25άρης θα πρέπει να κινηθεί προς τις 320,-325 μονάδες και μόνο στην περίπτωση που διασπάσει το επίπεδο, όπως και το αμέσως επόμενο των 336 μονάδων, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ανοδικό κανάλι.

Σε αντίθετη περίπτωση το shot σενάριο παραμένει ισχυρό με στόχο για τον δείκτη της βαριάς κεφαλαιοποίησης χαμηλότερα των 250 μονάδων.

Πάντως τα δείγματα είναι θετικά με την επισήμανση πως στην διαμόρφωση της μεγάλης εικόνας και του ΧΑ, παίζει ρόλο η βελτίωση του κλήματος σε διεθνές επίπεδο. Στο βαθμέ που αυτό θα συνεχιστεί υπάρχουν προοπτικής για ένα βραχυπρόθεσμο ανοδικό trading.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ