2014-10-29 12:44:48
Φωτογραφία για «ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ»
Στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ Γιουβέντους και Μάλμε ακολουθούν με τρεις πόντους. Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει τις δύο μεγάλες ομάδες του ομίλου με 3-2 τους Ισπανούς και 1-0 τους Ιταλούς και σίγουρα έχουν ταράξει τα... νερά του ομίλου.

Η Γιουβέντους από τη μεριά της, κινδυνεύει να μείνει εκτός επόμενης φάσης για δεύτερη στη σειρά χρονιά και μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό, η ιστοσελίδα iowastatedaily.com τη συμπεριλαμβάνει στις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του Champions League, μαζί με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά. «Αφού κέρδισε το πρωτάθλημα στην Ιταλία (σ.σ. πρόπερσι), η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να περάσει τους ομίλους του Champions League. Πέρυσι, κέρδισε τον τίτλο με διαφορά 17 βαθμών και τούτη τη στιγμή είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, η Γιουβέντους είναι στην τρίτη θέση του ομίλου πίσω από την Ατλέτικο και τον Ολυμπιακό, έχοντας τρεις πόντους από τη νίκη ενάντια στη Μάλμε από τη Σουηδία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ