2014-10-29 13:09:06
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζός Τσίλντρες αναγκάστηκε να κλείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, καθώς δέχτηκε ρατσιστική επίθεση με αφορμή ένα περιστατικό που είχε με αντίπαλό του! Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε μια διένεξη στο ματς των Σίδνεϊ Κινγκς με τους Περθ Γουάιλντκατς με τον Τζέσε Γουάγκσταφ, στον οποίο όρμηξε και τον χτύπησε με αγκωνιά.

Ο πρώην ΝΒΑer, που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την συμπεριφορά του δέχτηκε δριμεία επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί χρήστες τον έβριζαν και του έλεγαν να φύγει από τη χώρα!

«Είσαι ένας ηλίθιος αράπης! Φύγε και πήγαινε πίσω στην Αμερική!» «Ελπίζω να απελαθείς!» «Τυπικός νέγρος... Χτύπησε τον παίκτη επειδή ήταν λευκός!» «Ποιο είναι το iq σου αγόρι μου; Ασχημε αράπη! Φύγε!» είναι ορισμένα από τα εμετικά σχόλια που έκαναν Αυστραλοί οπαδοί στον Τσίλντρες «Δεν έχω κανένα θέμα με όσους θέλουν να καυτηριάσουν την συμπεριφορά του Τζος την περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο, το βρίσκω ντροπιαστικό ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να του επιτεθούν με ρατσιστικά σχόλια. Ο Τζος είναι ένας εξαιρετικός τύπος με ακέραιο χαρακτήρα » είπε μεταξύ άλλον ο πρόεδρος των Κινγκς, Χάντσον.

Ο Τσίλντρες απολογήθηκε μετά το ματς για την συμπεριφορά στον αντίπαλό του... «Ηταν ακραία κι εντελώς αχρείαστη η πράξη μου. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και πάνω στο ματς ξέφυγα. Αντέδρασα υπερβολικά και έκανα μια αχαρακτήριστη κίνηση και ζητάω συγγνώμη για το κακό που προκάλεσα».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ