2014-10-29 16:38:15
Φωτογραφία για ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ... ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)
Την... πίκρα της ήττας με 1-3 από την αιώνια αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης στο el clasico του περασμένου Σαββάτου προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους στην Μπαρτσελόνα και στο πλαίσιο της... «επιχείρησης» αυτής ήταν και η ενασχόληση με το … FIFA 15.

Οκτώ από τους παίκτες των Καταλανών «χαλάρωσαν» χθες στις εγκαταστάσεις της περίφημης ακαδημίας του συλλόγου La Masia παίζοντας ένα …διπλό μεταξύ τους με το λίαν δημοφιλές αυτό ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το «παρών» σ’ αυτό το παιχνίδι ήταν τα δύο κορυφαία αστέρια της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ενώ συμπαίκτες τους στο ένα από τα δύο «κουαρτέτα» στα οποία είχαν χωριστεί ήταν οι Μουνίρ και Ντάνι Άλβες.

Την άλλη τετράδα συνέθεταν οι Ζερά Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Ιβάν Ράκιτιτς και Μάρκ Μπάρτρα. Όλοι φορούσαν όχι μόνον την επίσημη εμφάνιση της ομάδας αλλά και τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και τις επικαλαμίδες τους λες και επρόκειτο για ματς εντός γηπέδου ενώ οι τέσσερις πρώτοι επέλεξαν την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας τους και οι άλλοι την εκτός (ανοικτή κίτρινη).

Δεν έγινε γνωστό ποια από τις δύο ομάδες αναδείχθηκε η νικήτρια σ’ αυτόν τον εικονικό εμφύλιο της Μπάρτσα.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ