2014-10-29 17:44:46
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΣΑΜΑΡΗ Ο... ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο Ανδρέας Σάμαρης τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που πέρασε πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα.

Ένας απ’ αυτούς που μπορούν να μιλήσουν για τον διεθνή μέσο, είναι ένας ακόμη πρώην ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός πλέον, ο οποίος είχε ως ποδοσφαιριστή τον Σάμαρη στον Πανιώνιο, πιστεύει πως ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα αποδίδει καλύτερα να αγωνίζεται σαν «οκτάρι».

Χαρακτηριστικά τα λόγια του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στην «abola.pt»:

«Όταν ήμουν προπονητής του, αγωνιζόταν πίσω από τον επιθετικό. Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Πανιωνίου είναι μικρότερο σε σχέση με το γήπεδο "Ντα Λουζ" και θέλαμε να παίρνουμε το πλεονέκτημα του εύκολου σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Σάμαρης έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνίζεται σαν "οκτάρι", ως ένας box to box ποδοσφαιριστής, μιας και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση».

«Έχω παρατηρήσει, πως ο Ζέσους ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του στην θέση του αμυντικού μέσου, αφού ο Σάμαρης είναι ικανός στο να οργανώνει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ τον χρησιμοποιούσε λίγο πίσω από την περιοχή, με τον Σάμαρη σπανίως να χάνει κάποια πάσα».

«Δεν πιστεύω πως ο Σάμαρης θα θριαμβεύσει. Είμαι σίγουρος! Έχει ταλέντο και δουλεύει σκληρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ