2014-10-29 22:05:24
Φωτογραφία για Χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για κάλυψη οι ναζιστές στην Γερμανία
Η διαδήλωση περισσότερων από 5,000 «χούλιγκαν» κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Κολωνία, κατέληξε σε... μάχη σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις και ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ κάνει λόγο για ακόμη πιο δραστικά μέτρα.

Τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία αρχίζουν πλέον άπαντες να συμφωνούν ότι οι Ναζιστικές ομάδες χρησιμοποιούν ως κάλυψη το κασκόλ των συλλόγων του γερμανικού πρωταθλήματος στις διάφορες συγκεντρώσεις τους. Αποκορύφωμα η διαδήλωση της περασμένης Κυριακής όταν περισσότερα από 5,000 άτομα βρέθηκαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, διαδηλώνοντας κατά του Ισλαμικού Κράτους φωνάζοντας συνθήματα με έντονο το αντιμεταναστευτικό αίσθημα.

Στις αλεπάλληλες συσκέψεις του Υπουργού Εσωτερικών με τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας πάρθηκε η απόφαση για πιο σκληρά μέτρα κατά των ναζιστικών φαινομένων ωστόσο ο γερμανικός Τύπος εκφράζει την απορία του για το κατά πόσο είναι εύκολο να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο.

Οι γερμανικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ανάμειξη χούλιγκαν με ακροδεξιούς προκαλεί ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο δεν αποκλείεται να ταράξει ακόμη περισσότερο το εσωτερικό της χώρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ