2014-10-30 01:58:23
Φωτογραφία για Αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ για τη Μάντσεστερ Σίτι
Η Νιούκαστλ έχει πάρει... φόρα, καθώς μετά το προ ημερών «διπλό» στην έδρα της Τότεναμ για την πρέμιερ λιγκ απόψε νίκησε εκτός έδρας και τη Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείοντας τους «Πολίτες» από τη συνέχεια του αγγλικού Λιγκ Καπ, στην πιο «ηχηρή» έκπληξη της φάσης των «16».

Οι «ανθρακωρύχοι» πάγωσαν το «Έτιχαντ» στο 6ο λεπτό με τον Άαρονς και «αποτελείωσαν» τη Σίτι στο 75΄ με τον Σισοκό. Η προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ, Τότεναμ, δεν έπιασε σπουδαία απόδοση αλλά νίκησε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Μπράιτον, που αγωνίζεται στην τσάμπιονσιπ, με 2-0 έχοντας σκόρερ τους Λαμέλα στο 55ο και Κέιν στο 75ο λεπτό.

Η Σαουθάμπτον, τέλος, ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της βραδιάς με τη Στόουκ Σίτι. Οι «Άγιοι» πέρασαν από το «Μπριτάνια» με 3-2 σε ένα ματς-θρίλερ, στο οποίο προηγήθηκαν 2-0 με τους Πελέ (6΄), Λονγκ (31΄), ισοφαρίστηκαν από τους Νζονζί (49΄), Ντιούφ (82΄), για να πάρουν τελικά την πρόκριση με το δεύτερο γκολ του απίθανου Ιταλού επιθετικού Γκρατσιάνο Πελέ στο 88΄, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Κράουτς των γηπεδούχων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ