2014-10-30 10:47:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!
Με πρόβλημα στο δεξί γόνατο αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς από το παιχνίδι της Ρόμα με την Τσεζένα και η συμμετοχή του στο επόμενο ματς με τη Νάπολι θεωρείται αμφίβολη.

Η επιστροφή της Ρόμα στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A (με συγκάτοικο τη Γιουβέντους), μετά τη νίκη της Τσεζένα με σκορ 2-0, δεν έγινε και τόσο… αναίμακτα και αυτό, γιατί δύο παίκτες της αποχώρησαν με ενοχλήσεις και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η συμμετοχή τους στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νάπολι, κρίνεται αμφίβολη.

Ο ένας από αυτούς είναι ο πρώην ερυθρόλευκος, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ναι μεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο, ωστόσο, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο δεύτερος είναι ο παρτενέρ του διεθνή αμυντικού στο κέντρο άμυνας των «τζιαλορόσι», Νταβίντε Αστόρι, που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε χθες από απουσία δύο αγώνων στο πρωτάθλημα λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ