2014-10-30 22:40:08
Φωτογραφία για Πασίγνωστος ηθοποιός σε ρόλο - έκπληξη [photo]
Ένα show διαφορετικό από τα άλλα. Ένα show που τείνει να... εκλείψει το 1952 που διαδραματίζεται η σειρά. Η σειρά με τις πιο σκοτεινές ιστορίες κερδίζει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην Αμερική με το Freak Show.

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο αυτή την περίοδο, ο Neil Patrick Harris (How I met your mother), ο παρουσιαστής των επερχόμενων Όσκαρ, προστίθεται στο καστ της σειράς σύμφωνα με το tvline.com.

Όπως σας είχαμε γράψει, ο ηθοποιός είχε και παλιότερα πρόταση να συμμετέχει στην σειρά, την οποία όμως τότε είχε απορρίψει λόγω του ρόλου που θα έκανε. Ωστόσο ο Neil τα βρήκε με τον Ryan Murphy και έτσι μαζί με τον σύζυγό του David Burtka θα εμφανιστούν στα τελευταία επεισόδια του κύκλου.

Συγκεκριμένα ο Harris θα εμφανιστεί στο 11ο και 12 επεισόδιο ως πωλητής με... ιδιαιτερότητα που δεν αποκαλύπτουμε και ο Burtka θα έρθει στο φινάλε του κύκλου (επεισόδιο 13) σε σέξι ρόλο με τη Jessica Lange!

O δημιουργός της σειράς είπε για τον Harris: Είχε πολύ συγκεκριμένες ιδέες για το τι ακριβώς ήθελε να κάνει, όπως κι εγώ, οπότε δουλεύουμε στο να τις συνδυάσουμε» και άφησε τους φαν να ανυπομονούν για το αποτέλεσμα... Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ