2014-10-31 22:14:20
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Από το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους και ο Στεφάν Λιχτστάινερ βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι καταπληκτικές σεζόν που κάνει ο Ελβετός μπακ στη «βέκια σινιόρα» είναι λογικό να έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις του για ένα καλύτερο συμβόλαιο, το οποίο ναι μεν βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση της Γιουβέντους, όχι όμως και στον βαθμό που επιθυμεί ο Λιχτστάινερ.

Έτσι, η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει σημαντική. Η Γιουβέντους προσφέρει μάξιμουμ 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, η πλευρά του Ελβετού μπακ «πέφτει» μέχρι τα 2,5 εκ. και ούτε... σεντ παρακάτω. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, όπως; ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ελβετό μπακ και δεν είναι η μόνη. Ίσως, όμως, είναι η μόνη που καλύπτει στο μάξιμουμ τις απαιτήσεις του Λιχτστάινερ. Συγκεκριμένα, του προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ ετήσιο συμβόλαιο για να τον πάρει στο Παρίσι και αν δεν αλλάξει κάτι τους επόμενους μήνες, τότε ο 30χρονος μπακ ίσως μετακομίσει στη Γαλλία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ