2014-11-01 00:07:28
Φωτογραφία για ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ... ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ! H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...
Την πρώτη της νίκη η Αρμάνι Μιλάνο… την έκανε στο Μόναχο! Επικράτησε 74-81 της Μπάγερν και διατήρησε «ζωντανές» τις πιθανότητες για πρόκριση.

Η ιταλική ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας και σε γήπεδο που ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα την περασμένη εβδομάδα και πλέον, αν υποθέσουμε ότι η τελευταία ομάδα του ομίλου θα είναι η Πολωνική Τουροβ, θα γίνει σκληρή... μάχη από όλες τις υπόλοιπες για να αποφύγουν την 5η θέση του ομίλου που αφήνει εκτός συνέχειας Ευρωλίγκας!

Βρισκόμενοι στον τοίχο, έχοντας ήδη δύο ήττες στη διοργάνωση οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην Μπάγερν και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κορυφαίοι για την Αρμάνι οι Ραγκλαντ και Χάκετ, οι οποίοι σημείωσαν από 16 πόντους και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας τους.

Η Μπάγερν ξύπνησε... καθυστερημένα, αντέδρασε αλλά και πάλι ποτέ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ… χτίζοντας μια διαφορά.

Καθοριστικό το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και με καλή άμυνα έφτασαν στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 22-18, 16-13, 15-25

Μπάγερν: Σάφαρτζικ 15, Σαβάνοβιτς 13, Στίματς 12, Μπράιαντ 10, Μπέζινγκ 8, Γκαβέλ 6, Μίτσιτς 4, Ντζεντοβιτς 3, Γιάγκλα 3.

Αρμάνι: Χάκετ 16, Ραγκλαντ 16, Κλέιζα 11, Σάμουελς 10, Τζεντίλε 9, Μος 8, Μπρουκς 5, Τζέιμς 4, Μέλι 2.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ