2014-11-01 09:53:38
Φωτογραφία για Δείτε την πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο, ως την Δευτέρα
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το ερχόμενο τριήμερο Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Σάββατο

Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια θα είναι περιορισμένη κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ