2014-11-01 10:36:35
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ... ΠΡΙΝ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν το σημερινό (19.30, Novasports 2) παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα ως ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα, πολύ απλά γιατί υπολογίζουν και σέβονται απεριόριστα την ποιότητα και τις δυνατότητες του αντίπαλου.

Παρόλο που ακολουθεί το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γιουβέντους, άπαντες στον Ολυμπιακό δηλώνουν αφοσιωμένοι στο σημερινό ματς και στο στόχο της νίκης που θα βάλει πίεση και στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενόψει της δικής του αυριανής αποστολής στο Παγκρήτιο.

Στην Τρίπολη θα είναι δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες την αναμέτρηση, ενώ περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για να περάσει από μια έδρα στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες, αυτές των Αφελάι, Ντομίνγκεζ, Εντινγκά και Μποτία, οι οποίοι προφυλάσσονται λόγω των προβλημάτων τους για να μπορέσουν να παίξουν στην Ιταλία. Ο Μίτσελ περιμένει πολλά από παίκτες που δεν ήταν μέχρι τώρα βασικοί, όπως οι Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης και φυσικά από τον Φουστέρ που έχει και καλή παράδοση να βάζει γκολ στον Αστέρα.


Για την ενδεκάδα αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Μήτρογλου. Για τις άλλες δύο θέσεις υποψήφιοι είναι οι Φουστέρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Ντοσεβί .

Η 18αδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ