2014-11-01 15:00:42
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε στο "Sport24.gr" για τα όσα έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως το ενδεχόμενο επιστροφής του στους ερυθρόλευκους στο μέλλον, είναι πάντα ανοιχτό.

Αναλυτικά Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται την καταπληκτική περυσινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και το γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ευγνωμονεί τον Μίτσελ για τη συμβολή στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη, αφήνει "πάντα ανοικτή την πόρτα της επιστροφής" και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων".

Θέλω να παίζω και να βελτιώνομαι συνέχεια

Ο διεθνής Κοσταρικανός επιθετικός της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, υποστηρίζει ότι έχει συνδυάσει την Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ ταυτόχρονα οριοθετεί τους προσωπικούς, αλλά και συλλογικούς του στόχους, με την ομάδα του Λονδίνου.

"Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούω τη λέξη Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός και η καταπληκτική χρονιά που πέρασα.


Στόχος της Άρσεναλ είναι να βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις και να παίρνει τίτλους. Αυτό, δεν αλλάζει ποτέ. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει με την ομάδα. Προσωπικός μου στόχος είναι να παίζω συνέχεια, όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και να βελτιώνομαι πάντα. Με την καθημερινή δουλειά, θέλω να βελτιώνομαι"

Όταν η κουβέντα έφτασε στην εν Ελλάδι παρουσία του Κοσταρικανού, αυτός δεν έκρυψε τη δικαίωσή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, εξομολογούμενος τι κρατά στη μνήμη του από την περυσινή σεζόν.

"Από τον Ολυμπιακό, κρατάω αυτή την εκπληκτική χρονιά, με το πρωτάθλημα και τις εκπληκτικές εμφανίσεις στο Champions League. Ήταν μία σεζόν γεμάτη συγκινήσεις και αισθάνομαι δικαιωμένος, γι' αυτή την εμπειρία."

 Ο Ολυμπιακός, το γκολ με τη Μάντσεστερ και το Κόστα Ρίκα - Ελλάδα

Πόσο όμως τον βοήθησαν οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και ειδικά το γκολ που πέτυχε ο ίδιος απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην εξέλιξη της καριέρας του και στην απόδοση που είχε με τους "τίκος", στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και πόσο δύσκολη ήταν η αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ελλάδας. Ο ίδιος ο Τζόελ Κάμπελ δεν αφήνει καμία αμφιβολία γι' αυτά και εξηγεί:

"Το γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση, με έκανε να πατήσω πιο γερά στα πόδια μου. Κυρίως γιατί συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου και κάναμε τον κόσμο χαρούμενο.

Η παρουσία στον Ολυμπιακό πιστεύω ήταν καταλυτική για την καριέρα μου. Η χρονιά αυτή μου έδωσε απίστευτη αυτοπεποίθηση και με βοήθησε και στην παρουσία μου με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Η καλή μου απόδοση με την εθνική Κόστα Ρίκα, οφείλεται κατά πολύ στο γεγονός, ότι ήρθα από μία χρονιά γεμάτη, από μία χρονιά επιτυχιών.

Το παιχνίδι με την Ελλάδα στο Μουντιάλ ήταν πολύ σκληρό, πολύ δύσκολο. Ήταν αμφίρροπο και πέρα από το αποτέλεσμα, το αισθανόμασταν και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Ευτυχώς, προκριθήκαμε."

O Τζόελ Κάμπελ βγάζει το καπέλο στον πρώην τεχνικό του στους "ερυθρόλευκους", Μίτσελ, τον οποίον ευγνωμονεί για τη συμβολή που είχε στην εξέλιξη της καριέρας του.

Οφείλω πολλά στον Μίτσελ

"Ο Μίτσελ δούλεψε πολύ μαζί μου από την αρχή και με βελτίωσε τόσο ατομικά, όσο και μέσα από το παιχνίδι της ομάδας. Μου έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση και του οφείλω πολλά, σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Πάντα είχα μία άριστη σχέση μαζί του, από την αρχή μέχρι το τέλος"

Η πόρτα της επιστροφής είναι πάντα ανοικτή

Κεφάλαιο Ολυμπιακός. Έχει και άλλες σελίδες ακόμη να γραφούν;

"Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πέρασα μία τέλεια, μία ιδανική χρονιά στην Ελλάδα, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πάντα η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή. Έλαβα τόση αγάπη από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους οπαδούς της ομάδας, από όλους στην Ελλάδα. Η πόρτα πάντα θα είναι ανοιχτή."

Ρομπέρτο, ο καλύτερός μου φίλος

Ο Κοσταρικανός επιθετικός της Άρσεναλ, ανατρέχει στη μνήμη και θυμάται τον καλύτερο αντίπαλο που αντιμετώπισε την περυσινή σεζόν, τους πρώην συμπαίκτες του με τους οποίους θα ήθελε να ξαναπαίξει, αλλά και τον καλύτερό του φίλο από τους ερυθρολεύκους:

"Ο καλύτερος αντίπαλος στην Ελλάδα ήταν ο Ατρόμητος πέρυσι κατά τη γνώμη μου. Ατομικά αντιμετώπισα εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. αλλά δεν θυμάμαι ονόματα. Θα ήθελα να ξαναπαίξω δίπλα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Τσόρι, ο Ρομπέρτο, ο Σαβιόλα, ο Μανωλάς. Διατηρώ επαφές και πολύ καλές σχέσεις με τον Ρομπέρτο. Είναι από τους καλύτερούς μου φίλους."

Το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Τζόελ Κάμπελ ρωτήθηκε, ποιο μήνυμα θα ήθελε να αφήσει στον κόσμο του Ολυμπιακού. Από το Λονδίνο, ο Κοσταρικανός στέλνει την αγάπη του, σε όλους τους ερυθρόλευκους οπαδούς.

"Θέλω να στείλω στον κόσμο του Ολυμπιακού όλη μου την αγάπη, αγάπη που μου έδωσαν και αυτοί πέρυσι, και μου χάρισαν μία εκπληκτική χρονιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη λατρεία που μου έδειξαν, τον τρόπο που μου φέρθηκαν."

Εκπληκτικά τα προσόντα του Τζορτζ

Μπορεί ο Τζόελ Κάμπελ να βρίσκεται στο Λονδίνο, αλλά η παρουσία της χώρας της Κεντρικής Αμερικής συνεχίζεται στην Ελλάδα, με τον Κοσταρικανό επιθετικό του ΟΦΗ, Μάιρον Τζορτζ, τον οποίον αποθεώνει μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε για τα αγωνιστικά του προσόντα και τη δυνατή εξέλιξη που μπορεί να έχει:

"Ο Μάιρον Τζορτζ του ΟΦΗ είναι ένα παιδί νέο και πολύ δυνατό για την ηλικία του. Έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ