2014-11-01 18:46:19
Φωτογραφία για «7Χ7» ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το απόλυτο έχουν οι Νέοι του Ολυμπιακού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αφού νίκησαν και στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και στην Τρίπολη, 2-0 τους αντίστοιχους του Αστέρα και τράβηξαν... 21. Με αυτό το αποτέλεσμα συνέχισαν το απόλυτό τους, με 7 νίκες σε ισάριθμα ματς!

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το δείχνουν σε κάθε ματς. Αυτή τη φορά το έκαναν στην Τρίπολη με «θύμα» την Κ20 του Αστέρα που υποκλίθηκε κι εκείνη στην ανωτερότητα του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και στο 19’ κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή του Βατουσιάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γαρεφαλλάκης, αλλά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων Κόκκαλης, έπεσε στην αριστερή γωνιά του και έδιωξε την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο στο δεύτερο 45λεπτο και τελικά δικαιώθηκε. Τελικά στο 69’, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα, ο Μανθάτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και σκόραρε, πετυχαίνοντας το 0-1.


Αλλά είχε και συνέχεια. Ο σκόρερ του Θρύλου άλλαξε ρόλο στο 80ό λεπτό κι από «εκτελεστής», έγινε δημιουργός. Η σέντρα του ήταν ιδανική και ο Γαρεφαλλάκης με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με τον Θρύλο να δείχνει σε καλή κατάσταση, λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στην Ιταλία, για την 4η αγωνιστική του Youth League.

Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελισσάρης, Μούκαμ, Μαργαρίτης (77΄ Συρεγγέλας), Γαρυφαλλόπουλος (65΄Τσόφλιος), Διγαλάκης (46΄ Διγαλάκης) , Μηλιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Σάλιακας ( 73΄ Τόλι), Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλλάκης (89΄ Ρέντζης), Καραχάλιος, Ιγνατίδης (61΄ Βέργος), Λάτσι, Μανθάτης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης από την κάμερα του Arcadia Sports...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ