2014-11-03 01:39:07
Φωτογραφία για Διαμερίσματα για κροίσους στο Κολωνάκι εν μέσω κρίσης!
Το κτίριο των Σχολών Δοξιάδη, που έκτισε ο γνωστός αρχιτέκτονας και πολεοδόμος στα τέλη της δεκαετίας του '60 και το 2010 χαρακτηρίστηκε ως μνημείο λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας του, μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα κατοικιών, με πρωτοποριακό design, το οποίο απευθύνεται σε αγοραστές με υψηλά εισοδήματα.

Το One Athens ανακαινίζεται από τους επιχειρηματίες Χρήστο Ιωάννου και Μίλτο Καμπουρίδη και αποτελεί το πρώτο συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων που προσφέρει υπηρεσίες... ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Εξασφαλίζονται υπηρεσίες διαχείρισης, συντήρησης, καθαριότητας και φύλαξης όλες τις ημέρες, ενώ το κτίριο διαθέτει πολυτελές γυμναστήριο, πισίνα, τζακούζι, χαμάμ, σάουνα, Playroom για τα παιδιά, Club Room για προβολή ταινιών, πλήρως εξοπλισμένη Business Suite 14 ατόμων.

Το συγκρότημα, που θυμίζει ανάλογες αναπτύξεις στο... Μανχάταν ή στο Λονδίνο, διαθέτει 26 αυτόνομες κατοικίες από στούντιο των 77 τετραγωνικών μέτρων μέχρι penthouse των 721 τετραγωνικών μέτρων. Και όλα βρίσκονται μια ανάσα από τον Λυκαβηττό και με θέα στην

Ακρόπολη.

Το κόστος αγοράς ενός διαμερίσματος ξεκινά από 6.000-7.000 ευρώ και πάνω, επομένως κατ' ελάχιστον το κόστος δεν είναι μικρότερο από 500.000 ευρώ.

Σε πείσμα της κρίσης, ήδη έχουν πωληθεί επτά διαμερίσματα και συγκεκριμένα τρία μεγάλα, δύο στούντιο των 100 τ.μ. και δύο διαμερίσματα
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ