2014-11-03 11:06:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Έτοιμη μέσα στην εβδομάδα η Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο ΠΓΝΠ
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, οι οποίες αποτελούν χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Λάτση. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται για τα μέσα Νοεμβρίου.

Η ανακατασκευή της Μονάδας θα δώσει τη δυνατότητα νοσηλείας μεγαλύτερου αριθμού ασθενών με σπάνιες αιματολογικές ασθένειες , οι οποίοι χρειάζεται να υποβληθούν σε θεραπεία ή σε μεταμόσχευση, ενώ αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός της μονάδας, η οποία όπως επισημαίνει στο thebest.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου Χαράλαμπος Μπονάνος, αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, καθώς είναι η μοναδική για την 6η ΥΠΕ.

«Η ολοκλήρωση της Μονάδας θα συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και αποτελεί για την τωρινή διοίκηση την πρώτη συνεργασία με κοινωφελές ίδρυμα. Η επιτυχία του εγχειρήματος μας ενθαρρύνει για νέες συνεργασίες και με άλλα κοινωφελή ιδρύματα για την παροχή βοήθειας. Είναι δεδομένο ότι οι δημόσιοι οικονομικοί πόροι είναι συγκεκριμένοι και προσπαθούμε να δώσουμε τη μέγιστη δύναμη από αυτούς, αλλά είναι απαραίτητη η ιδιωτική πρωτοβουλία για τις ανάγκες ενός πανεπιστημιακού νοσοκομείου» δηλώνει ο κ. Μπονάνος.

Ελευθερία Μακρυγένη-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ