2014-11-03 16:51:31
Φωτογραφία για Λύγισε ο Γιάννης Βαρδής δύο μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του: Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα...[photo]
Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για όσα νιώθει μετά τον θάνατο του πατέρα του έκανε μέσω των social media ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή την συμπλήρωση δύο μηνών από το «αντίο» στον μεγάλο τραγουδοποιό «Δύο μήνες... δώσε μου δύναμη να ανταπεξέλθω, πνοή να κρατηθώ. Προστασία να μη δοκιμάσει κανείς το κακό μου και να μη βλέπει κανείς το πόσο μου λείπεις.

 Να έρχεσαι εδώ να σε βλέπω κοντά μου κι εγώ θα σ' αγαπάω περισσότερο από τότε που με κοίταζες στα μάτια. Ζώη μου όλη, μόνιμή μου σκέψη», έγραψε ο Γιάννης στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αντώνης Βαρδής «έφυγε» στις 2 Σεπτεμβρίου, νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών, βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και όσους συνεργάστηκαν μαζί του και τον αγάπησαν μέσα από την δουλειά του.

«Δεν μπορώ ακόμη να συναντήσω κόσμο. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Κοιμάμαι πολύ, κάνω γυμναστική και ξεχνιέμαι. Πηγαίνω με τους πολύ στενούς φίλους μου σε ένα ιδιαίτερο μέρος στη Γλυφάδα και χαζεύω τη θάλασσα. Τη λατρεύω. Όπως τη λάτρευε κι εκείνος! Είχε το δικό του μέρος. Στο Πόρτο Ράφτη. Εκεί άραζε με τις ώρες. Δεν έχω πάει ακόμα εγώ», δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χαμό του πατέρα του, στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ