2012-04-29 00:28:07
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ...
Μετά την λήξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, όπου οι ερυθρόλευκοι στέφθηκαν Κυπελλούχοι και παράλληλα κατάφεραν το νταμπλ, ο πρόεδρος του Θρύλου, δήλωσε:

"Πιστεύω ότι σήμερα ήταν μία πραγματική γιορτή για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από αυτά που άκουσα και είδα, καταφέραμε να κάνουμε γιορτή τον τελικό.

Είδα οικογένειες, παιδιά, παρέες. Τα πράγματα έγιναν όπως πρέπει να είναι. Αυτό που έγινε σήμερα πρέπει να συνεχιστεί", είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε:

"Είδαμε ένα ματς με διακυμάνσεις, τρία γκολ, παράταση και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν καλό. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως η πορεία μας φέτος ήταν εξαιρετική και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Για το τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, τόνισε:

"Πάνω απ όλα τους είπε να συνεχίσουν με την ίδια προσπάθεια και το ίδιο κλίμα. Του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα".

Για το τι είπε στον Ερνέστο Βαλβέρδε τώρα που φεύγει, είπε:

"Τον Ερνέστο τον ευχαρίστησα όχι μόνο γιατί είναι ένας καλός προπονητής και πήραμε τίτλους, αλλά πάνω απ όλα για την ανθρώπινη σχέση που έχουμε και θα μείνει για πολλά χρόνια. Είναι τίμιος άνθρωπος και είχαμε άψογη συνεργασία. Κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ