2014-11-03 20:46:09
Φωτογραφία για Οργανωμένο πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης του καρκίνου ξεκινούν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο όμιλος ΑγκαλιάΖΩ
Την απόφαση να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός οργανωμένου ενημερωτικού προγράμματος για ολόκληρο το νέο έτος 2015 όσον αφορά στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, έλαβαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Παράρτημα Νομού Αχαΐας του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ».

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με την πρόεδρο Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και τη γραμματέα του ομίλου, Φανή Διαμαντοπούλου, (εκ μέρους της Περιφέρειας συμμετείχε και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και η Εκτελεστική Γραμματέας της Π.Δ.Ε. Διονυσία Μαράτου), συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για τα καλύτερα αποτελέσματα αυτής της κοινής προσπάθειας.

«Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να εξετάζονται διαρκώς ώστε να προλαμβάνουν εγκαίρως τον καρκίνο για να μπορούν άμεσα να τον αντιμετωπίζουν. Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε στο πλευρό όλων των Συλλόγων και των Ομίλων ώστε μαζί να πληροφορήσουμε και να κινητοποιήσουμε τον πληθυσμό» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Οι δράσεις θα επεκταθούν, όπως ενημέρωσε και ο κ. Χαροκόπος και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες και θα υλοποιηθούν ημερίδες ανοικτές για το κοινό με σκοπό να διαφανεί ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες είναι οι αλήθειες για τον καρκίνο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ