2014-11-04 07:26:06
Φωτογραφία για Το must κομμάτι που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!
Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό, μία κλασική επιλογή για τη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας και σου δίνει τη δυνατότητα να... δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας.

Το πιο σημαντικό είναι να βρεις το σχέδιο και το μήκος που σου ταιριάζει κι αναδεικνύει κάθε σημείο της σιλουέτας σου, ενώ αντίστοιχα καμουφλάρει τις μικρές σου ατέλειες. Διάλεξε ένα φόρεμα σε ίσια ή κλος γραμμή για κομψά office looks ή βραδινές εμφανίσεις ή προτίμησε ένα shirt dress για πιο άνετα και casual σύνολα.

Ανακάλυψε, λοιπόν, 4 διαφορετικούς τρόπους για να συνδυάσεις το μικρό μαύρο σου φόρεμααυτό το φθινόπωρο.

1. Διάλεξε ένα mini φόρεμα δερμάτινο ή μάλλινο και συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου sneakers, ένα μοντέρνο πανωφόρι και μία άνετη backpack. Πρόσθεσε γυαλιά ηλίου και σκούφο και είσαι έτοιμη για βόλτες στους δρόμους της πόλης.

2. Συνδύασε το βασικό σου κομμάτι με ένα ζευγάρι ankle boots, μία κάπα ή poncho και κράτησε ένα printed τσαντάκι ώμου, που θα δώσει στιλ στο look σου.

3. Φόρεσε το φόρεμά σου με μπαλαρίνες, την κλασική σου καμπαρντίνα σε μπεζ απόχρωση ή άλλο χρώμα και πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια όπως και μία κομψή handbag.

4. Τέλος, διάλεξε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και συνδύασέ το με γόβες κι ένα σακάκι για να πετύχεις ένα κομψό office look. Συμπλήρωσε το σύνολό σου με ένα statemet κολιέ ή ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ