2014-11-04 08:23:42
Φωτογραφία για Τατιάνα Στεφανίδου: “Δεν ήμουν ποτέ το αγαπημένο κoριτσάκι του”... Ραντεβού με τον άνδρα που την ΕΔΙΩΞΕ!
Η μεγάλη κόντρα αναβιώνει Και μάλιστα εν μέσω μουσικής και χορού.

Μια αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά μπορεί να έκανε on camera την Τατιάνα να χαμογελάσει και να δείχνει πολύ άνετη, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να έρθει αντιμέτωπη με τον άνθρωπο του έκανε κόλαση τη ζωή της.

Μια συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον αφού μπορεί να έχει περάσει καιρός, αλλά το μίσος που υπάρχει ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει. Ο σχεδιαστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Στεφανίδου, είπε ότι η Τατιάνα θα είναι μία από τις γκεστ που θα εμφανιστούν στο "Dancing With The Stars".

Όντως η παραγωγή μόνο αδιάφορη δεν είναι στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού η παρουσιάστρια είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να προσθέσουν στο σόου, μπρίο, ταλέντο και φυσικά νούμερα. Η Τατιάνα έδειχνε να αιφνιδιάζεται από τα λόγια του Λάκη Γαβαλά, αν και πολλοί θεώρησαν ότι αποκλείεται να μην ήξερε για τις προθέσεις της παραγωγής του σόου. Οπότε για να "βγει" η αποκάλυψη στην εκπομπή της, το πιο πιθανό είναι να την ενδιαφέρει η συγκεκριμένη πρόταση. Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τη Στεφανίδου.


Το χρονικό της κόντρας

Η παρουσία της στο "Dancing" θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εχθρό της, που μάλιστα θα στέκεται απέναντί της. Κι αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Εδώ και πέντε χρόνια οι δύο πρώην συνεργάτες έχουν κόψει διπλωματικές σχέσεις και η Τατιάνα τον θεωρεί ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1. "Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ το αγαπημένο του κοριτσάκι", δήλωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια δείχνοντας ότι ακόμη και σήμερα οι πληγές δεν έχουν κλείσει. Κι όμως στις αρχές του καλοκαιριού του 2009 τίποτα δεν προμήνυε την "καταιγίδα" που ερχόταν, αφού η παραμονή της Τατιάνας στο κανάλι θεωρούνταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. "Είναι τυπικό θέμα", διέρρεαν όλες οι πλευρές, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε τελείως διαφορετική. Όταν ο Λάτσιος και η Στεφανίδου τα είπαν στο γραφείο του πρώτου για τα σχέδια της επόμενης σεζόν ξεκίνησε η μπόρα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ζήτησε τη (γενναία) μείωση μισθού της παρουσιάστριας προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της. Για ενάμιση μήνα περίπου όλες οι συζητήσεις κατέληγαν σε ναυάγιο, μιας και οι δύο πλευρές ήταν ανένδοτες, για να έρθει από πλευράς του καναλιού η επισημοποίηση του "αντίο" στην Τατιάνα. Μάλιστα οι κακές γλώσσες έλεγαν εκείνη την περίοδο ότι το διαζύγιο βγήκε όταν η Στεφανίδου "έριξε νερό στο κρασί της" με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι το πρόβλημα που είχε ο Λάτσιος μαζί της ήταν προσωπικό και ουδεμία σχέση είχε με την εκπομπή της.

Ξαφνικά χωρίς δουλειά

"Εκείνος έκοψε την εκπομπή" έχει παραδεχτεί η παρουσιάστρια που εκείνη την περίοδο βρέθηκε να... κολυμπάει στη μέση του πελάγους, αφού σχεδόν όλα τα κανάλια είχαν κλείσει τις μεταγραφές τους για την επόμενη σεζόν. Η ζωή της ήταν σκέτη κόλαση, αφού κινδύνευε να μείνει χωρίς δουλειά και αυτό το χρέωνε αποκλειστικά στον Λάτσιο. Το μίσος από τότε δεν έσβησε... Ο Γιάννης Λάτσιος από την πλευρά του απέδωσε σε οικονομικούς λόγους το διαζύγιο. "Αναγκαστικά με την κρίση που υπάρχει πρέπει να κάνουμε κάποιες επιλογές, όσο σκληρές κι αν είναι. Δεν είναι θέμα της μείωσης του μισθού της Τατιάνας, είναι θέμα του πόσο επενδύουμε σε κάθε ζώνη», ήταν η απάντησή του. Βέβαια ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ίσως αποδειχτεί προφητικός, αφού τότε είχε πει ότι "οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν". Και όλοι περιμένουν με αγωνία αυτή τη συνάντηση στο πλατό του "Dancing". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ