2014-11-04 11:40:14
Φωτογραφία για ΥΠΟΤΑΞΤΕ... ΞΑΝΑ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑ»!
Να φύγει... κατακτητής από το άντρο της «Κυρίας» και με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουβέντους να κάνει άλμα για τους «16» του Champions League θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στο Τορίνο.

Ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον φέρει με το ένα πόδι στους «16» του Champions League, θέλει απόψε (21:45, Novasports 2) ο Θρύλος στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους. Εφόσον οι ερυθρόλευκοι μείνουν… όρθιοι στο «σπίτι» της «βέκια σινιόρα», θα χρειάζονται απλώς και μόνο μια νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Μάλμε για να κλείσουν θέση για τα νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποστολή, ασφαλώς, δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μια πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρωτοπόρο της Serie A, αποφασισμένη για... ρεβάνς που παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποδείξει πως μπορούν!

Υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μίτσελ. Σίγουρη θέση πρέπει να θεωρείται πως θα έχουν οι Ρομπέρτο στο τέρμα, Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας, Μασουακού και Ελαμπντελαουί στα άκρα της, οι Μανιάτης, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, ο Ντομίνγκεζ σε ρόλο μεσοεπιθετικού και ο Μήτρογλου σαν φορ.


Από εκεί και πέρα, ο Κασάμι έχει τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα, παρόλο που υπάρχει η λύση του Φουστέρ, που μπορεί να δώσει τρεξίματα, αλλά και του Αφελάι.

Στην αποστολή υπάρχουν ακόμη οι Μέγερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ και Διαμαντάκος, αλλά πέντε παίκτες θα αποκλειστούν για να προκύψει η 18άδα.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται 2.300 οπαδοί του που θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον Μίτσελ και τους παίκτες του να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά και ο πρόεδρος της ερυθρόλευκη ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μίτσελ έχει προετοιμάσει τον Ολυμπιακό γι’ αυτό το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, γνωρίζοντας τα αδύναμα σημεία της «Κυρίας» και στόχος του είναι να «χτυπήσει» τη Γιουβέντους εκεί που... «πονάει».

Είναι βέβαια ευκολονόητο πως θα χρειαστεί άλλη μία υπέρβαση από τους παίκτες του Θρύλου και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή. Όμως έχουν αποδείξει ότι μπορούν και το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν τα πάντα για να... υποτάξουν ξανά την "Κυρία"!

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου αναμετρώνται Μάλμε-Ατλέτικο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ