2014-11-04 15:44:23
Φωτογραφία για Τρίτη και φαρμακερή για «μαϊμού» υπάλληλο της Δ.Ε.Η.
Τουλάχιστον δυο ηλικιωμένοι έπεσαν τις τελευταίες ημέρες θύματα ενός απατεώνα που παρίστανε τον... υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και ζητούσε χρήματα, τάχα για να επιδιορθώσει την υποτιθέμενη βλάβη στους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος των σπιτιών τους στη Λαμία.

Το τρίτο υποψήφιο θύμα του, ωστόσο, δεν «έφαγε» το παραμύθι! Η 77χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ήταν απατεώνας και τον έδιωξε κακήν- κακώς, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 47χρονο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη.

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ζητήσει χρήματα και από μια 86χρονη η οποία όμως δεν είχε παραπάνω από 20 ευρώ να του δώσει! Αλλά και την περασμένη Τετάρτη, είχε εξαπατήσει έναν 80χρονο και του είχε αποσπάσει με τον ίδιο τρόπο 250 ευρώ. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για απάτες κατ’ εξακολούθηση, ενώ ένα χρηματικό ποσό που βρέθηκε στις τσέπες του κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τις κομπίνες του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ