2014-11-04 17:47:20
Φωτογραφία για Πασίγνωστος πρώην παίχτης του Ολυμπιακού δέχτηκε ρατσιστική επίθεση [photo]
Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε ο... Γιάγια Τουρέ μέσω τουίτερ, όπως ενημέρωσε την αστυνομία ο οργανισμός κατά των διακρίσεων «Kick It Out».

Ο 31χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αποφάσισε να επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο twitter τη Δευτέρα μετά από πέντε μήνες απουσίες, ωστόσο δέχτηκε επίθεση με ρατσιστικά σχόλια.

Σύμφωνα με το «Kick It Out», υπήρξαν παράπονα για δύο τιτιβίσματα ρατσιστικής φύσης και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. «Ο Γιάγια Τουρέ ήταν κάποιες ώρες στο τουίτερ και ήδη δέχτηκε επίθεση, με ντροπιαστικά σχόλια. Έχουμε ενοχληθεί από το γεγονός ότι κάποιοι συμπεριφέρονται έτσι. Οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να αναρωτιούνται αν πρέπει να χρησιμοποιούν τέτοιες πλατφόρμες. Θα προσφέρουμε στον Γιάγια Τουρέ την στήριξή μας», ανέφερε εκπρόσωπος του οργανισμού κατά των διακρίσεων.

Προ καιρού, ο Τουρέ έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς στη Ρωσία, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ρωσική ομάδα από την UEFA με μερικό κλείσιμο της κερκίδας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ