2014-11-04 23:17:40
Φωτογραφία για Champions League: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3 - 2 LIVE
66': Δυστυχώς 3-2 η Γιουβέντους με τον Πογκμπά.

65': 2-2 η Γιουβέντους, με ένα πολύ τυχερή τρόπο. Από τη σέντρα του Πίρλο η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του Μποτία, στο κεφάι του Γιορέντε στο δοκάρι, στον Ρομπέρτο και καταλήγει στα δίχτυα. Πολύ τυχερή η Γιούβε , ισοφαρίζει Ο Εντινγκά! Από τη σέντρα του Μανιάτη ο Εντινγκά πιάνει την κεφαλιά στο γάμα του Μπουφόν! Ο Ολυμπιακός κάνει τεράστιο γκολ! Μπροστά με τη συμπληρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Η μπάλα πέρναγε τη γραμμή ακριβώς όταν το χρονόμετρο έδειχνε 60:00!

49': Κιτρινίζεται ο Τέβες

Τέλος πρώτου μέρους στο 1-1

44': Μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού ο Πογκμπά σουτάρει από εξαιρετική θέση άουτ. Πολύ νευρικοί οι πάικτες του Ολυμπιακού.

Πρώτη σημαντική φάση της Γιουβέντους και εξαιρετικός συνδυασμός. Γράφω πρώτη γιατί είναι υπέροχος ο συνδυασμός τεσσάρων παικτών πριν η μπάλα φτάσει στον Μοράτα. Καίρια η έξοδος του Ρομπέρτο που κλείνει το οπτικό πεδίο του Ισπανού φορ.


1-1 ο Ολυμπιακός μετά το κόρνερ του Τσόρι και την κεφαλιά φαρμάκι του Μποτία!

Ο Ισπανός στόπερ μετά το κόρνερ του Τσόρι νικά τον Κιελίνι από το ύψος του πέναλτι και ο Μπουφόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό! Άμεση αντίδραση-ισοφάριση από τον Ολυμπιακό!

Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στο τέρμα της Γιουβέντους. Ο Μποτία με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

21': 1-0 η Γιουβέντους με φάουλ του Πίρλο Ο Ιταλός σταρ ζωγραφίζει τον Ρομπέρτο με εξαιρετικό φάουλ με το δεξί. Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

20': Φάουλ σε εξαιρετική θέση για το πόδι του Πίρλο 16': Σουτ από τον Μαρκίζιο διώχνει με υπερένταση ο Ρομπέρτο...

12': Πρώτη τελική για τη Γιούβε με το διαγώνιο σουτ του Πογκμπά μπλοκάρει ο Ρομπέρτο.

Η Γιουβέντους δεν είναι ομάδα που παράγει πολλές φάσεις, είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που κοιμίζει τον αντίπαλο. Αυτή τη φορά έχει ρυθμό και ο Ολυμπιακός οφείλει να τον σπάσει.

Άρχισε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην σέντρα.

Απίστευτη ατμόσφαιρα απόψε και μεγάλο πάθος από τους γηπεδούχους για νίκη... Αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν τελικό.

Αμύνεται σωστά μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός, ενίοτε επιχειρεί και πίεση ψηλά με Τσόρι και Μήτρογλου. Στο 10' είμαστε, ένα κόρνερ για τη Γιουβέντους ήταν η πιο απειλητική στιγμή των Ιταλών. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κρατήσει καθόλου την μπάλα κι αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Οι Ιταλοί επιχειρούν πολιορκία από τα πρώτα λεπτά...

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο. Στο Τορίνο χτυπάει η καρδιάτου Ολυμπιακού, καθώς στις 21.45 στο Juventus Αrena η ομάδα του Πειραιά θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.

Το ματς για τους «ερυθρόλευκους» είναι πολύ κρίσιμο, αφού σε περίπτωση που δεν χάσουν κόντρα στη Γιουβέντους θα χρειάζονται νίκη κόντρα στη Μάλμε την τελευταία αγωνιστική, για να περάσουν στη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποστολή των Πειραιωτών πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς απέναντί τους έχουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία και τη φετινή σεζόν οδηγεί την κούρσα στο Καμπιονάτο.

Παράλληλα, οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που γνώρισαν την ήττα στο «Καραϊσκάκη», θα κυνηγήσουν τη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός μέσα στο Τορίνο μετρά μόνο ήττες, καθώς στην προϊστορία υπάρχειτο 2-0 του 1967, το 2-1 του 1999 και το 7-0 του 2003.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Μίτσελ θα παρατάξει τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους Αμπιντάλ, Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Στα δύο άκρα θα ξεκινήσουν οι Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί. Η τριπλέτα στο κέντρο αποτελείται από τους Μανιάτη, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς, ο Ντομίνγκες θα έχει ρόλο μεσοεπιθετικού και ο Μήτρογλου θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Μέγερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ και Διαμαντάκος. Πέντε παίκτες θα «κοπούν» την τελευταία στιγμή για να προκύψει η τελική 18άδα.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους, η οποία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Κάσερες,Μπαρτζάλι, Εβρά και Πέπε, θα παραταχθεί με τους Μπουφόν, Λιχστάινερ, Ασαμόα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Μοράτα, Τέβες. Στον πάγκο βρίσκονται ακόμα οι: Στοράρι, Ογκμπόνα, Παντοΐν, Περέιρα, Κομάν, Τζιοβίνκο, Γιορέντε.

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στο Τορίνο

Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται 2.300 φίλοι, ενώ τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάλμε στη Σουηδία (21:45, Novasports 7).

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ολυμπιακός 6 (4-4)

Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3)

Γιουβέντους 3 (2-2)

Μάλμε 3 (2-7)
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ