2014-11-05 01:36:10
Φωτογραφία για Κάλεσε τον βιαστή της κόρης του σε δείπνο και του έκαψε τα γεννητικά όργανα
Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι

Ένας πατέρας στην Ινδία, θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη για τον βιασμό της 14χρονης κόρης του, κάλεσε τον 45χρονο βιαστή της σε δείπνο και τον υπέβαλλε σε μια σειρά βασανιστηρίων που τον οδήγησαν τελικά σε θάνατο.

Ο 36χρονος, Τζαμίλ Γούπτα ομολόγησε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να πνίξει τον Ομκάρ Σίνγκ, μέχρι που αυτός λιποθύμησε, ενώ αργότερα επιχείρησε να του κάψει τα γεννητικά του όργανα. Το θύμα, που βίασε την κοπέλα είχε φιλικές σχέσεις με την αστυνομία, έτσι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θέμα, με αποτέλεσμα ο αγανακτισμένος πατέρας να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να τιμωρήσει ο ίδιος τον δράστη.

Τον κάλεσε, λοιπόν,στην γειτονιά και αφού του προσέφερε δείπνο τον βασάνισε μέχρι θανάτου και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία, όπου δήλωσε:

"Του έκαψα τα γεννητικά όργανα την πρώτη φορά και φώναζε, τη δεύτερη φορά τινάχτηκε, ενώ την τρίτη δεν κουνήθηκε καθόλου, είχε ήδη πεθάνει. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω." Ακόμη, είπε πως προχώρησε σε αυτήν τη πράξη γιατί ο Σίνγκ, πριν από δυο μήνες που εργαζόταν για αυτόν είχε πάει στο σπίτι του και είχε βιάσει την 14χρονη κόρη του, που ήταν μόνη το σπίτι εκείνη τι στιγμή.

Οι αρχές, επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν το πτώμα στον κήπο της οικείας Γούπτα, και ότι ο θάνατος προήλθε από τους βασανισμούς και τα εγκάυματα.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ