2014-11-05 08:45:26
Φωτογραφία για ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
Αποστάσεις από την εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις καταλήψεις επιχείρησε να λάβει ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. «Δεν καλέσαμε εμείς την εισαγγελία να παρέμβει» δήλωσε στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Παιδείας απλώς υπενθύμισε τον τρόπο με τον οποίο θα αναπληρωθούν οι χαμένες διδακτικές ώρες.

Εντολή να μεριμνήσουν για την κανονική λειτουργία των σχολείων έλαβαν οι εισαγγελείς της χώρας, από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, χθες Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά θα είναι σήμερα, Τετάρτη, τα σχολεία σε όλη τη χώρα (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών. Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, όπως γίνεται πάντα στις εκλογές των εκπαιδευτικών, για να διευκολυθούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αναδειξης των εκπροσώπων τους.

Το υπουργείο Παιδείας έχει καλέσει τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές και ήδη έχουν γίνει ανακοινώσεις που ενημερώνουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Τετάρτη.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ