2014-11-05 15:22:11
Φωτογραφία για Ανευθυνότητα προς τα αδέσποτα σκυλιά στο Πειραιά - Τη νύχτα φοβάσαι για τη ζωή σου
Αγαπητό Tromaktiko,

Στο κέντρο του Πειραιά στη πλατεία Κοραή σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία... εκεί δηλαδή που βρίσκεται το δημοτικό θέατρο και το δημαρχείο, με πλήθος μαγαζιών και στάσεις λεωφορείων φοβάσαι να περάσεις μόλις ο ήλιος πέφτει. Ο λόγος; Τα αδέσποτα σκυλιά που λόγο κρίσης έχουν πολλαπλασιαστεί. Και παλαιότερα υπήρχαν 2-3 τα οποία όμως δεν ήταν επιθετικά. 

Πλέον είναι καθημερινά 7 και αραιά εμφανίζονται αλλά 5, δηλαδή στο σύνολο 12. Είναι φιλικά με αρκετούς οι οποίοι τα ταΐζουν. Άλλοι πάλι δεν είναι τόσο τυχεροί και πηγαίνουν στην καλύτερη περίπτωση με σκισμένα ρούχα στην δουλειά τους. Στη χειρότερη προς το παρών με μια ενδιάμεση στάση στο Τζάνειο για εμβόλιο. Έχω δει επίσης αρκετές φορές να τρώνε ώμο κρέας. Έχουν ενημερωθεί όλοι και κάνεις δεν κάνει τίποτα... Αντιθέτως ρίχνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Ο δήμος στις φιλοζωικές και τούμπαλιν. 

 Ακόμα και όσοι είναι υπέρ του δέοντος φιλόζωοι έχουν καταλάβει ότι σε αυτόν τον αριθμό τα ζώα λειτουργούν σαν αγέλη. Πρέπει να βρεθεί μια λύση... Ας μην γίνουν τα χειρότερα... Κάτι χειρότερο εννοώ να προκαλέσουν κακό σε κάποιο παιδί (υπάρχουν και σχολεία) η και σε ενήλικα ακόμα για την απερισκεψία αυτών που τα παράτησαν και αυτών που τα ταΐζουν ωμό κρέας. 

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ