2014-11-05 19:42:31
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ...»
Ο Ούρος Ντούβνιακ κλήθηκε από τη Sport Novosti να μιλήσει για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας νικήσει τους ερυθρόλευκους με τη Νέα Κηφισιά.

Σε ρόλο… κατασκόπου, ο Ντούβνιακ μίλησε για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Άλλωστε τόσα χρόνια στην Ελλάδα, με Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και τώρα Νέα Κηφισιά, ξέρει καλά τους ερυθρόλευκους.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αλλαγές προπονητών και αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα. Μην ξεχνάμε όμως πως πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και παίκτες που ξέρουν πώς να νικούν. Πρόσφατα κατέκτησαν δύο φορές την Ευρωλίγκα και ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός», δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ.

Όσο για τους ποιους παίκτες ξεχωρίζει, είπε: «Ο Σπανούλης παραμένει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη
. Πάντως ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρκετούς καλούς αμυντικούς για να τον περιορίσουν. Υπάρχουν επίσης στην περιφέρεια ο Σλούκας και ο Μάντζαρης, ενώ πλέον υπάρχει και ο Λαφαγέτ που είναι καλός στο πικ εν ρολ. Στη γραμμή των ψηλών έχουν πολύ καλούς αθλητές όπως οι Ντάνστον, Πέτγουεϊ και Χάντερ. Πάντως δεν είναι ψηλοί και ο Μαριάνοβιτς μπορεί να τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα», ενώ για το Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Πανιώνιο, ανέφερε: «Είναι ένας προπονητής που επιμένει στην άμυνα, αλλά είναι πολύ λίγες μέρες στον πάγκο για να επιφέρει ριζικές αλλαγές».

Σχετικά με το αν οι καλές σχέσεις των δύο συλλόγων κάνουν την ατμόσφαιρα λιγότερο «καυτή» στο γήπεδο του Βελιγραδίου, είπε: «Σίγουρα δεν θα υπάρχει η ίδια πίεση, αλλά οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θα φωνάζουν για τη δική τους ομάδα και θα τη βοηθήσουν σημαντικά».

Τέλος, για το πώς κατάφερε ο ίδιος να πανηγυρίσει τη νίκη με τη Νέα Κηφισιά απέναντι στον Πανιώνιο, τόνισε: «Στην αρχή της σεζόν οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη φόρμα τους. Εμείς έχουμε κάποιους έμπειρους παίκτες, όπως ο Μαυροειδής και ο Κακιούζης. Δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν, αλλά ελέγξαμε το ρυθμό και δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Σπανούλης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ