2014-11-05 21:55:41
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Στους ρυθμούς της αναμέτρησης της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, ζουν και αναπνέουν στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να ετοιμάζονται να δώσουν... εορταστικό τόνο.

Ενδεικτικές του πώς αντιμετωπίζουν στη ομάδα του Βελιγραδίου το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, είναι οι δηλώσεις του Λούκα Μίτροβιτς.

«Όταν έγινε γνωστός ο όμιλος, όλοι έλεγαν την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, εμείς θα τους καλωσορίσουμε και περιμένουμε να είναι όντως όμορφη η ατμόσφαιρα, καθώς όπως έχω ακούσει θα έρθουν και πολλοί οπαδοί από την Ελλάδα. Όπως, επίσης, περιμένω να γίνει και ένα ωραίο παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα, για να συμπληρώσει:

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά. Σίγουρα μία νίκη θα μας ανοίξει το δρόμο για το TOP 16. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που μπορούν να παίξουν στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Το μόνο στοιχείο που θα μας οδηγήσει στη νίκη είναι η συγκέντρωση για 40 λεπτά, γιατί τέτοιοι μεγάλοι αντίπαλοι μπορούν να τιμωρήσουν ακόμα και τη μία κακή στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ