2014-11-06 14:02:09
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ... ΑΝΤΙΤΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ!
Με αφορμή τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Πέρο Άντιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «zurnal.rs».

Ο παίκτης των Ατλάντα Χοκς πλέον, έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων και εστίασε στην αγάπη που υπάρχει μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, αλλά και πως αν δεν είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του θα βρισκόταν στις... εξέδρες του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων ο Άντιτς είπε στη «Zurnal»:

«Αν αυτή τη στιγμή είχα δυο μέρες ρεπό και μπορούσα να έρθω στην Ευρώπη, θα... γκάζωνα το αεροπλάνο για να γυρίσω στο Βελιγράδι. Δεν θα με εμπόδιζε τίποτα να έρθω στην Arena και να δω το παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τις τελευταίες μέρες σκέφτηκα αν ήταν πιθανό να έρθω, δυστυχώς όμως έχουμε υποχρεώσεις με την ομάδα. Ξέρετε τι θα συμβεί στο γήπεδο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα που έχεις στη γεμάτη Arena».

Μάλιστα, μίλησε και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα:


«Πρέπει να είσαι εκεί για να το ζήσεις. Πραγματικά, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτό που θα γίνει αύριο. Είναι ένα από τα δυο πάρτι της χρονιάς. Το άλλο θα γίνει στον Πειραιά. Αυτοί που αγαπούν τις ομάδες τους, θα έλθουν στο γήπεδο για να τραγουδήσουν μαζί και να το απολαύσουν. Είδα το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια κι ένιωσα ανατριχίλα».

Όσον αφορά την παρουσία του και στις δύο ομάδες, είπε:

«Έζησα υπέροχα χρόνια και στις δυο ομάδες. Έκανα φίλους για όλη μου τη ζωή κι αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο».

Τέλος, σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα, τόνισε:

«Το μπάσκετ δεν έχει καμία σημασία για μένα στο παιχνίδι της Παρασκευής. Θα υποστηρίξω το... θέαμα που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει όλη η Ευρώπη στις κερκίδες. Οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων είναι απίστευτοι, αγαπούν την ομάδα περισσότερο από τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις ή να επιλέξεις κάποιον από τους δυο. Τους αγαπώ εξίσου. Δεν μπορείς να χωρίσεις την αγάπη ανάμεσα στα αδέλφια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ