2014-11-08 17:29:51
Φωτογραφία για Πολεμίστρια στο Ντόνετσκ μιλάει για το νέο θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ
Η Μάργκαρετ Seidler είναι μια Γερμανίδα Ορθόδοξη που εντάχθηκε στις τάξεις της πολιτοφυλακής της Νέας Ρωσίας και λαμβάνει μέρος στην υπεράσπιση του Ντόνετσκ. Είναι ένα από τα σύμβολα της ουκρανικής πολιτοφυλακής. Σε συνέντευξή της στην Έλενα Yufereva ειδικά για την πύλη "Ορθόδοξη Προοπτική" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα πρόσφατο θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του οποίου την μνήμη εορτάζει σήμερα η εκκλησία μας. 

Σε ερώτημα "αισθανθήκατε τη βοήθεια του Θεού στον πόλεμο;" η Γερμανίδα είπε μεταξύ άλλων: 

- Αισθάνθηκα σαφώς ότι ο Κύριος είνια μαζί μας.  Φίλος μου από το Κίεβο,λέει πως μια μέρα κάθονταν σε σπίτι στην Semyonovka και προσευχόταν, και μετά από έκρηξη η οροφή έπεσε. Έτρεξαν όλοι έξω. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Υπάρχει μια παροιμία που λέει: ".Όποιος πιστεύει στο ατύχημα, ο ίδιος δεν πιστεύει στο Θεό". 

Μίλησα με έναν στρατιώτη από την ομάδα του, και ο στρατιώτης μου είπε ότι συνήθιζε να είναι πάστορας στην αίρεση των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας, αλλά αφού είδε το θάρρος και τη θυσία του Ορθοδόξου λαού στον πόλεμο, αποφάσισε να δεχτεί τον Χριστιανισμό.


Ο επικεφαλής της ομάδας μου είπε πως ο ίδιος και οι άνδρες του, είδαν στον ουρανό εικόνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού με το δεξί χέρι του να ευλογεί πριν από μια σημαντική μαχη.

Και ένας άλλος στρατιώτης μου έδειξε ένα μικρό χάρτινο εικονίδιο του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο κρατούσε στην τσέπη του πουκαμίσου του, και όταν δίπλα του μια μέρα έγινε έκρηξη το εικονίδιο τον προστάτευσε. Εκείνος μου έδειξε αυτό το εικονίδιο με μια τρύπα στη μέση. 

ΠΗΓΗ: http://www.agioritikovima.gr/thavmata/item/47043
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ