2014-11-10 02:55:05
Φωτογραφία για Άστο καλύτερα...Ποιοι είναι οι κανόνες μίας σχέσης που θα πρέπει να ξεχάσεις;
Υπάρχουν μερικοί «σχεσοκανόνες» που τους ακούμε και τους διαβάζουμε τόσο συχνά ως πολύ σημαντικές συμβουλές για τη σχέση μας, που τελικά καταλήγουμε-ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνουμε καλά καλά- να τους ακολουθούμε πιστά!

Και στο σημείο αυτό, θέλω να σου πω ευθαρσώς, αγαπημένη, ότι το παρόν άρθρο γράφεται με μοναδικό σκοπό το να σε παροτρύνει να χέσεις εντελώς τους 4 από αυτούς και να μην τους ξαναδώσεις ποτέ καμία σημασία!

Πρέπει να περιμένεις εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση.

Αυτό το πράγμα που είσαι πολύ διστακτική στο να πάρεις μια πρωτοβουλία για οποιαδήποτε πρώτη φορά είναι πάρα πολύ λάθος. Οι γυναίκες έχουμε πολύ μεγάλο φόβο στο να κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση με έναν άντρα ανεξαρτήτως με το τι σχετίζεται αυτή η πρώτη κίνηση. Είτε είναι η πρώτη φορά που θα βγείτε, είτε είναι η πρώτη φορά που θα τον καλέσεις να κοιμηθεί σπίτι σου, είτε η πρώτη φορά που θα του πεις να συναντήσει τους φίλους σου, είτε η πρώτη φορά που θα του πεις «σ’αγαπώ», διστάζεις! Γιατί; Ακολούθησε καλύτερα τον εξής κανόνα: αν το νιώθεις, καν΄το! Πολύ πιο απλό δεν είναι;


Μην πηγαίνετε ποτέ για ύπνο τσακωμένοι.

Προφανώς και είναι καλό το να προσπαθείτε και οι δύο να λύσετε τις όποιες διαφορές σας όσο πιο άμεσα γίνεται προκειμένου να μην κρατάει πολύ η μεταξύ σας απόσταση και ψύχρα. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει με πρόγραμμα προκειμένου να μην φτάσει η ώρα του ύπνου. Σε μερικά ζευγάρια γίνεται τέτοια εμμονή το να μην κοιμηθούν μαλωμένοι που δεν δίνουν τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο στους καυγάδες τους. Μην ξεχνάς ότι όσο άβολο και άχαρο να είναι το να κοιμάσαι τσακωμένη μαζί του στο ίδιο κρεβάτι, το να εκβιάζεις μια συμβιβαστική λύση μπορεί να σου προκαλέσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα! Καμιάφοράοχρόνοςκάνειθαύματα!

Μην μιλάτε για τα οικονομικά θέματα- χαλάει ο ρομαντισμός!

Εντάξει, το δάνειο, οι λογαριασμοί και οι πιστωτικές σας κάρτες δεν είναι ό,τι πιο ωραίο και ρομαντικό μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί του. Ωστόσο, αν το πάτε «σοβαρά» και είστε μαζί καιρό, μένετε μαζί ή ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, είναι τουλάχιστον χαζό να προσποιείστε ότι όλα αυτά τα άχαρα μεν, ουσιαστικά οικονομικά θέματα δε, δεν υπάρχουν. Πρέπει να ξέρεις ότι τα οικονομικά είναι –εδικά τη σημερινή εποχή- ανάμεσα στις συχνότερες αιτίες τσακωμού ενός ζευγαριού! Μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται κάπως αμήχανο, αλλά πίστεψε με είναι πολύ καλύτερο να είστε ξεκάθαροι! Αν το τηλέφωνο ή το ρεύμα κοπεί, αν ένας από τους δυο καταλήξει με τεράστια χρέη ή δεν ταιριάζετε στον τρόπο που χειρίζεστε το κοινό σας ταμείο, δεν θα χαλάσει μόνο ο ρομαντικός στη σχέση σας. Θα χαλάσει ο κόσμος!

Μην βλέπετε μαζί πορνό- θα μπερδέψει την σεξουαλική σας ζωή.

Αυτός ο σχεσοκανόνας έχει πολύ μεγάλη σημασία αν ο ένας από τους δύο αισθάνεται αμήχανα με το να δείτε μαζί πορνό. Ανεξάρτητα από ό,τι ακούμε από ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας στα οποία η τσόντα ήταν μεγάλο ταμπού και κάτι που έβλεπε ο άντρας μόνος του ή μαζί με τη σύντροφο του μετά από μεγάλη πίεση, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά! Τον παλαιότερο συντηρητισμό ήρθε να αντικαταστήσει η ξεκάθαρη άποψη της φίλης επιστήμης που λέει ότι η κοινή παρακολούθηση πορνό από τους δύο συντρόφους μπορεί να ενισχύσει σημαντικότατα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Το ταμπού αυτό ανήκει στο παρελθόν, φίλη μου, και τώρα πια βάζει πλάτη σε αυτό και ο επιστήμων! Αμέ!

Γενικά, εγώ ψηφίζω να αφήσουμε τους κανόνες στο θέμα γκομενιλίκι και σχέσεις. Το μόνο που κάνουν είναι να μας καταπιέζουν και να μας στενοχωρούν! Αμάν πια! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ