2014-11-10 14:38:06
Φωτογραφία για Προφυλακιστέος ο 43χρονος με τις καβάτζες ναρκωτικών...Συνεχίζονται οι έρευνες
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον 43χρονο που συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου καθώς εντοπίστηκε να διατηρεί καβάτζες με συσκευσμένες ποσότητες ηρωίνης στην περιοχή της πρώην Βάση Γουρνών.

Όπως πρόεκυψε από τις έρευνες ο 43χρονος το 2010 είχε εμπλακεί σε υπόθεση φορτίου 150 κιλών χασίς ενώ ενόψη της απολογίας του σήμερα στις ανακριτικές αρχές του Ηρακλείου αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του όπου εντόπισαν ένα 45άρι όπλο. Ο 43χρονος πάντως, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στη Βάση και για την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μέσω κατοχής και μεταφοράς.

Ωστόσο δεύτερη, ξεχωριστή δικογραφία σχηματίστηκε για το 1,5 γραμμάριο που βρέθηκε στην κατοχή του, με αφορμή το οποίο εντοπίστηκε η μεγάλη ποσότητα. Για το 1,5 γραμμάριο, ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να κατατεθεί το σχετικό έγγραφο περί τοξικομανίας


Σύμφωνα με το δικηγόρο του 43χρονου, Δημήτρη Μουτσελάκη, ο 43χρονος είναι άτομο εξαρτημένο από τα ναρκωτικά. Για τη μεγάλη ποσότητα που του καταλογίζεται, ο 43χρονος ισχυρίζεται ότι έκανε το "βαποράκι", δηλαδή έφερε την ποσότητα στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής και επρόκειτο να την παραδώσει σε άτομο που δε γνώριζε, προκειμένου ο ίδιος να πάρει ως αντάλλαγμα, μικροποσότητα για προσωπική του χρήση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ