2014-11-10 15:47:30
Φωτογραφία για Προσβολή ΠΑΟΚ από τη NOVA
Ήταν τουλάχιστον προσβλητική η μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού από το... συνδρομητικό κανάλι. Αναφερόμαστε στον Γιώργο Λυκουρόπουλο και όχι στους υπόλοιπους που συμμετείχαν στη μετάδοση και το διευκρινίζουμε διότι θα ήταν άδικο να γίνει γενική αναφορά χωρίς να υπάρχει λόγος. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα οι αναφορές του ήταν υποτιμητικές για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τους παίκτες του. Η αβάντα του στον Παναθηναικό ξεπέρασε κάθε όριο όπως επίσης και οι αναφορές του στους δυο προπονητές. Αναφέρθηκε τουλάχιστον 20 φορές στην τακτική του Αναστασίου αφήνοντας υπονοούμενα για την τακτική του Αναστασιάδη ενώ προσπαθούσε να πείσει τους κακόμοιρους τηλεθεατές πόσο άτυχοι ήταν οι «πράσινοι» που δεν κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με το δοκάρι του Δώνη.

Εκεί που ξεπέρασε τον εαυτό του ήταν η αναφορά του στον Σπυρόπουλου… «Το δεξί του πόδι το έχει για να πατάει το γκάζι» είπε χαρακτηριστικά! Φράση που δεν θα τολμούσε ποτέ να χρησιμοποιήσει για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού ανεξάρτητα από την ποιότητα του παίκτη
. Η ασέβεια στο πρόσωπο ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή ξεπερνά κάθε όριο και προσβάλει όχι μόνο τον παίκτη αλλά και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και φυσικά τους φιλάθλους του, συνδρομητές της NOVA. Πως είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται στους σπίκερ να πάρουν θέση για τις φάσεις ενός αγώνα αλλά να έχουν άποψη για την ποιότητα των παικτών και να τους προσβάλουν με αυτό τον τρόπο; Ο Σπυρόπουλος μπορεί να είναι ο χειρότερος παίκτης του κόσμου αλλά ο κ. Λυκουρόπουλος δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται με αυτό τον απαξιωτικό τρόπο για κανένα ποδοσφαιριστή.

To πόσο ενοχλεί το γεγονός ότι ο Δικέφαλος είναι στην 1η θέση αποδεικνύεται -μεταξύ πολλών άλλων- και από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε από τη NOVA!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ