2014-11-10 20:43:18
Φωτογραφία για Το Bikini Car Wash στη Φλόριντα
Τα πλυντήρια αυτοκινήτων στα οποία γυναίκες με μπικίνι πλένουν τα οχήματα, είναι μια μακροχρόνια παράδοση στην Αμερική, η οποία ξεκίνησε για την απόλαυση των ανδρών.

Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως, αυτά τα πλυντήρια λειτούργησαν και προς όφελος των τοπικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Το Baywash Bikini Car Wash βρίσκεται στο Ορλάντο, στην Φλόριντα. Ο ιδιοκτητής του, ο Steve McMohan (47 χρονών), άνοιξε το πλυντήριο πριν από πέντε χρόνια, προκειμένου να ενισχύσει το οικογενειακό του ειδόδημα ώστε να μπορεί να πληρώνει τα έξοδα για την κόρη του, η οποία φοιτά σε ειδικό Σχολείο για παιδιά με αυτισμό.

Η δουλειά πήγε καλά και ο Steve κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράσια επιχείρηση. Τώρα, η εταιρεία του προσφέρει πλύσιμο με το χέρι έναντι 10 δολαρίων ενώ 60 δολάρια κοστίζει το πλύσιμο μέσα - έξω και το κέρωμα του αμαξώματος.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό στο πλυντήριο του Steve πηγαίνουν και οι ιδιοκτήτες πολλών supercars, όπως για παράδειγμα Lamborghini, Ferrari και Bentley.

Πάντως, υπάρχουν και εκείνοι που διαφωνούν πλήρως με την δραστηρότητα του Steve, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι νέες γυναίκες που εργάζονται στο πλυντήριο πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης.

Τα κορίτσια που εργάζονται στο συγκεκριμένο πλυντήριο έχουν δημιουργήσει την δική τους σελίδα στο Facebook, η οποία έχει 3.000 φίλους.
news247.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Countdown++: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Countdown++: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ