2014-11-11 00:14:07
Φωτογραφία για Δείτε την κούκλα Κριστίνα Αγκιλέρα 3 μήνες μετά τη γέννα!
Η 33χρονη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την γέννηση της κόρης της τον περασμένο Αύγουστο Δεν πέρασαν καλά καλά τρεις μήνες κι η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) έχει ήδη βρει τη γραμμή της.

Η Αγκιλέρα που γέννησε στις 16 του περασμένου Αυγούστου την κορούλα της, Σάμερ Ρέιν (Summer Rain), εντυπωσίασε τους πάντες με τη λαμπερή της εμφάνιση στα βραβεία Breakthrough Prize, στο ερευνητικό κέντρο της NASA στην Καλιφόρνια, την Κυριακή.

Η 33χρονη τραγουδίστρια έλαμπε σαν θεά ποζάροντας στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του 29χρονου αρραβωνιαστικού της Ματ Ράτλερ (Matt Rutler).

Με τα πλατινέ μαλλιά της χτενισμένα σε χοντρές μπούκλες, τεράστιες βλεφαρίδες, κατάμαυρο μανικιούρ και κατακόκκινο κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το ριχτό σούπερ μάξι φόρεμα της που αποκάλυπτε ένα πλούσιο ντεκολτέ με κρουαζέ τελείωμα και με τα χέρια στη μέση να τονίζουν τους γοφούς της, η Αγκιλέρα έδειχνε πιο σέξι από ποτέ.

Ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να δείχνεις τα πάντα φόρα-παρτίδα προκειμένου να τραβήξεις τα βλέμματα κι ότι η μητρότητα μπορεί να προσθέσει πόντους στη γοητεία μιας γυναίκας.

Ρίξε μια ματιά στη φωτογραφία πιο κάτω για να συγκρίνεις τη διαφορά όγκου ανάμεσα στην Αγκιλέρα έγκυο, λίγες μέρες πριν τον τοκετό (δεξιά) και σήμερα (αριστερά):
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ