2014-11-11 00:46:19
Φωτογραφία για ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ... ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ
Ο Κώστας Φλεβαράκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αλλά είχε παράπονα για τα λάθη που έκαναν.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικά και τα κατάφεραν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο (κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια χαλάρωσης).

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, «Για μία θεωρητικά αδύναμη ομάδα σταθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο και είναι σημαντική η παράμετρος ανεξάρτητα το πώς αντιμετωπίζεται από τη μεγάλη ομάδα στην πίεση που βάζει. Πέρα από αυτό που είπε ο Μάντζαρης ήταν κακή η εικόνα μας στο α΄ημίχρονο. Φταίει και ο Ολυμπιακός σε αυτό που μας ανάγκασε να παίξουμε έτσι, καθώς δεν αλλάξαμε κάτι στην επίθεσή μας στο β΄ημίχρονο. Αυτό είπα και στα παιδιά πέρα από την πίεση που μας άσκησε ο Ολυμπιακός και την ποιότητά του η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια μας να έχουμε ίδια συγκέντρωση ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Γιάννη (Σφαιρόπουλο) γιατί το αξίζει και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάει ακόμα καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ