2014-11-11 11:40:38
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΓΑΛΑΤΑ
Ο Ολυμπιακός έβγαλε την… υποχρέωση κόντρα στα Τρίκαλα BC και πλέον στρέφει ξανά το βλέμμα του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με άνεση των Θεσσαλών και έφθασαν στις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες τους στην Basket League, αν και με την απόδοσή τους δεν άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είδε σημάδια χαλάρωσης στην άμυνα και έλλειψη συγκέντρωσης απέναντι στα Τρίκαλα, κάτι που δεν θα ήθελε να επαναληφθεί και στην Ευρωλίγκα, αλλά και γενικότερα, όπως τόνισε στις δηλώσεις του. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (13/11, 21.45) στο ΣΕΦ τη Γαλατάσαραϊ και θέλει, φυσικά, το «πέντε στα πέντε». Για να το πετύχει θα στηριχθεί και πάλι στην άμυνά του.

Οι Τούρκοι προέρχονται από νίκη επί της Νεπτούνας Κλαϊπέδα, στην Κωνσταντινούπολη, ενώ γενικά το ρεκόρ τους φέτος στα ευρωπαϊκά παρκέ είναι 2-2. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μακριά από το «Αμπντί Ιπεκτσί» και αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν στο ΣΕΦ.


Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην τους τo επιτρέψουν, παρά με σοβαρότητα να φθάσουν σε ακόμα μία επιτυχία, διευρύνοντας στις πέντε νίκες το φετινό ευρωπαϊκό σερί τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες, Ματ Λοτζέσκι, Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον τελευταίο πάντως να έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επάνοδό του στα παρκέ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ