2014-11-11 23:07:07
Φωτογραφία για ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΓΑΛΑΤΑ
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στην Ευρωλίγκα και πως δεν γίνεται να χάσει την πρώτη θέση, δεν λέει απολύτως τίποτα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θέλει συνεχώς να προσθέτει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι του Θρύλου και όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερα θα "βγαίνουν" στο παρκέ νέα πράγματα.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως στο κομμάτι της τακτικής και στην ανάλυση του παιχνιδιού της Γαλατά. Η τουρκική ομάδα έρχεται την Πέμπτη στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός με νίκη... αγκαλιάζει την κορυφή του ομίλου του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δούλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της τακτικής και έδειξε στους παίκτες του βίντεο από παιχνίδια της προσεχούς αντιπάλου του Θρύλου, ενώ δεν παρέλειψε να τους επισημάνει τα λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Για το ματς της Πέμπτης δεν υπάρχουν άλλα θέματα, μιας και εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι. Οι τρεις παίκτες ακολούθησαν και σήμερα τα ειδικά προγράμματά τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ