2014-11-12 00:06:07
Φωτογραφία για 100 χρόνια από την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου της Σ.Φ.Ε.Β.Α.
Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου της Συντονιστικής Φοιτητικής Ένωσης Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α.) συμμετείχε αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής τον Κώστα Καράμπελα –Υπ. Οργ. Θεσσαλονίκης και την Μαρία Βαφειάδου –Υπ. Οργ. Σπουδαστικού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09 Νοεμβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της ΣΦΕΒΑ κ. Φιλόθεος Κεμεντζετζίδη.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων στηρίζει τον απανταχού Ελληνισμό και βεβαίως τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου που παραμένει στις πατρογονικές του εστίες παρά τις αντιξοότητες, τις επιθέσεις που δέχεται αλλά και την εγκατάλειψη από την ελληνική πολιτεία. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι τοπικά προβλήματα αλλά εθνικό ζήτημα που χρήζει της ανάλογης προσοχής, ειδικά στις μέρες μας με τις εθνικιστικές εξάρσεις και την καταπάτηση ακόμα και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από ομάδες που δεν διστάζουν εξόφθαλμα και πέραν πάσης αμφιβολίας να προβάλουν δήθεν αλυτρωτικές αξιώσεις.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ