2014-11-12 05:59:06
Φωτογραφία για 1η Παγκόσμια Προβολή του ντοκιμαντέρ τέχνης του Νίκου Φλώρου στην Τρίπολη [video]
Η 1η Παγκόσμια Προβολή του ντοκιμαντέρ - τέχνης του Διεθνούς Φήμης Γλύπτη Αρκά Νίκου Φλώρου που συνδέει την περιβαλλοντική ευαισθησία (Ανακύκλωση) με την ισχυρή δύναμη της τέχνη , που μετουσιώνει το άχρηστο υλικό σε υψηλή τέχνη παρουσιάστηκε την Τρίτη, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο! Σκηνοθέτες του ντοκιμαντέρ είναι οι Ηλίας Διαμαντάκος και Ηλίας Καραζούλης.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Κινεζικό - Ελληνικός Σύνδεσμος Οικονομικής  και

Πολιτιστικής Ανάπτυξης, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε, με σκοπό να προωθήσει την Ελληνική Εθνική εικόνα στην Κίνα με την διοργάνωση προγραμμάτων ανταλλαγής πολιτισμού μεταξύ των δύο χωρών.

Στην Τρίπολη ήρθαν μέλη της Kινεζικής Ομοσπονδίας Λογοτεχνίας, του Συλλόγου Καλλιτεχνών της Κίνας, της Ακαδημίας Τεχνών του Πεκίνου, καθώς και δημοσιογράφοι από πρακτορεία ειδήσεων και εθνικά μέσα ενημέρωσης της.

Στην εκδήλωση έγιναν ομιλίες από ξεχωριστές προσωπικότητες, καθηγητές πανεπιστημίου ενώ προβλήθηκε σε 1η Παγκόσμια παρουσίαση μέρος από το ντοκιμαντέρ Σουηδικής παραγωγής αφιερωμένο στην Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία του Μπάμπη Τσόκα.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ