2014-11-12 08:55:25
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ... ΟΡΙΖΟΝΤΑ!
Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να εξετάζει σενάρια για τρεις διαφορετικές θέσεις, του στόπερ, του εξτρέμ και του σέντερ φορ.

Νούμερο ένα... ο Τζοέλ Κάμπελ, ο οποίος, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, είναι φευγάτος από την Άρσεναλ. Καθόλου εύκολο θέμα, αφού ενδιαφέρονται σύλλογοι όπως η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπενφίκα, η Γαλατά. Κλειδί στην υπόθεση οι πολύ καλές σχέσεις των ερυθρόλευκων με την Άρσεναλ και τον παίκτη, που πέρσι έκανε τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πάντως αν δεν είναι ο Κάμπελ θα είναι κάποιος άλλος εξτρέμ.

Για τον σέντερ φορ ισχύουν τα εξής... Ο Μπενίτες έχει περάσει ήδη δύο μυικούς τραυματισμούς, ο Μήτρογλου σηκώνει όλο το βάρος χωρίς να έχει την περσινή εικόνα και ο Διαμαντάκος σαν τρίτη λύση είναι φιλότιμος. Άρα είναι ανοιχτό το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού και ξεχωρίζει ο Άλαν Πουλίδο ο οποίος έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό, με πολλά χρήματα. Αν ξεμπερδέψει κάποια στιγμή η υπόθεση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικό, και αν ο νεαρός επιθετικός έχει δικαίωμα συμμετοχής ως τον Γενάρη λογικά αυτή θα είναι και η κίνηση του Ολυμπιακού.


Τρίτη θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στους Μποτία, Αυλωνίτη, Σιόβα, Αμπιντάλ. Για τον Γάλλο έχει γραφτεί (και μάλιστα πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα) ότι θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, όχι όμως λόγω της οικογένειας του, αφού δεν είναι και ιδανικό το κλίμα. Τουναντίον. Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με τον Αμπιντάλ, οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την αγορά όλο τον χρόνο, ακριβώς για να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Φουρέιρα χωρίς extensions
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Φουρέιρα χωρίς extensions
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ