2014-11-12 12:34:04
Φωτογραφία για ΜΕ ΝΕΟ... ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (13/11) αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τη Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ.

Με την ψυχολογία σε πολύ καλύτερα επίπεδα, λόγω των βελτιωμένων εμφανίσεων στις δύο-τρείς πρόσφατες αναμετρήσεις, αλλά και της... ηρεμίας που επέφερε το ξεκαθάρισμα στο θέμα του προπονητή με την πρόσληψη Σφαιρόπουλου, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για την αυριανή αναμέτρηση με τη Γαλατά.

Οι ερυθρόλευκοι, υποδέχονται τη δευτεραθλήτρια Τουρκίας με στόχο την υπεράσπιση του απόλυτου (έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς) στην Ευρωλίγκα, επίδοση που θα τους διατηρήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα αρχίσει στις 18:00, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τους τραυματίες Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, ενώ εκτός θα μείνει για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Γιώργος Πρίντεζης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ