2014-11-12 13:27:11
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΘΕΛΕΙ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τη Γαλατάσαραϊ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμα ένα παιχνίδι τους τρεις γνωστούς τραυματίεςμ Ματ Λοτζέσκι, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Πρίντεζη. Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Αντίθετα εντός των επιλογών του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Τρεμέλ Ντάρντεν έστω και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Αμερικανός έλαβε μέρος στα τελευταία δύο παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και το ίδιο θα γίνει και αύριο σε περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αυτές τις μέρες, δουλεύει πάνω σε νέα θέματα στο παιχνίδι του Θρύλου, κυρίως στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων θέλει και ζητά να βλέπει τους παίκτες του να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, όταν θα τους τους δίνεται η ευκαιρία, γιατί ξέρει πως σε αυτόν τον τομέα οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ταλέντο και ικανότητες και πάνω σε αυτό δουλεύουν στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ