2014-11-12 20:34:17
Φωτογραφία για «Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΤΑΝ... ΘΡΙΛΕΡ!»
«Ύμνους» για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, αφιέρωσε ο Μαρτίνας Μαζέικας.

Ο εκ των σημαντικότερων παικτών της Νεπτούνας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

«Είναι πολύ όμορφο που παίζουμε στην Ευρωλίγκα, είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σε τόσο υψηλό επίπεδο και το διασκεδάζουμε. Κάθε λεπτό πρέπει να δίνουμε το 100% στο παρκέ. Όλοι μιλούσαν για τη νίκη μας επί του Ερυθρού Αστέρα στην πόλη.

Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική κι ο κόσμος τρελαίνεται!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν... θρίλερ! Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε κι όπως στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα οι φίλαθλοι μας μας βοήθησαν πολλοί. Είναι κρίμα που δεν νικήσαμε, ακόμα κι έτσι όλοι ήταν χαρούμενοι για την προσπάθειά μας. Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σπουδαίος παίκτης και γι' αυτό άλλωστε αναδείχθηκε MVP. Ήταν ωραίο που έπαιξα εναντίον του, απέναντι σε έναν από τους top 5 γκαρντ της Ευρώπης... ίσως και πιο πάνω από την πεντάδα.

Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και ήταν ωραίο που είμαι μέρος αυτής της διοργάνωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Μαζέικας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ