2014-11-12 20:54:35
Φωτογραφία για Επισκέψεις σε ακριτικά φυλάκια και στην Κύπρο προγραμματίζει ο Δένδιας
Αποφασισμένος να μη διοικήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το γραφείο, εμφανίστηκε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας που προγραμματίζει να επισκεφτεί όλους τους μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς που διαθέτει η χώρα, αλλά και τα ακριτικά φυλάκια. Θέλει να αποκτήσει προσωπική εμπειρία, να συνομιλήσει με το προσωπικό και  να λύσει ότι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν άμεσα και επιτόπου.

 

Μέσα στο προγραμματισμό των επισκέψεών του βέβαια είναι και το ακριτικό Καστελόριζο και η Στρογγύλη. Επίσης στοχεύει έως το τέλος του μηνός να ταξιδέψει και στην Κύπρο, όπου επιθυμία του, όπως είπε στη συνάντηση που είχε με τους στρατιωτικούς συντάκτες είναι να συμπέσει η επίσκεψή του εκεί με τον ελιμενισμό του υποβρυχίου «Πρωτεύς» που  περιοπολεί στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή συμμετέχοντας σε διεθνή ειρηνευτική αποστολή. 

Τέλος ο κ. Δένδιας διευκρίνισε ότι η ελληνική πυραυλάκατος που συμμετέχει σε Νατοϊκή επιχειρήση πλησίον της ΑΟΖ της Κϋπρου θα αντικατασταθεί πάλι από πυραυλάκατο και όχι  από φρεγάτα όπως είχε πει ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Γ. Κοκ.

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/international/277125,Epi8esh_Toyrkwn_e8nikistwn_se_Amerikanoy.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ